Na de BOA’s, BEA’s en BOCA’s: nu ook de BORA’s

Awards / News

Na de succesvolle samenwerking tussen de Best Of Activation, de Best Of Content Awards en de Belgian Event Awards vervolledigen de organisatoren van de BESTOFAWARDS hun platform voor de disciplinaire awards nu aan met de Best of Reputation Awards.

De Best Of Reputation Awards zijn een initiatief van het Expert Center Public & Influencer Relations van de ACC met de steun van C2, de vakvereniging van corporate communicatie professionals. Ze bekronen het beste werk op vlak van earned media & influencer relations in vijf categorieën: Integrated PR, Earned Media, Influencer Campaigns, Corporate Campaigns en Special Campaigns.

De Belgian Event Awards, een initiatief van Experience en EventNews ism ACC, zijn aan hun 23° editie toe en garanderen een perfecte organisatie van zowel de live en gestreamde presentaties aan de verschillende Juryleden als een spectaculaire Award Ceremony. 

De Best Of Activation Awards worden ondertussen voor de 31° keer georganiseerd door ACC en zijn vooral zeer populair onder de reclamebureaus, die massaal hun brand activation campagnes inschrijven.

De Best of Content Awards vieren hun vijfde verjaardag en worden georganiseerd door Custo, de vakvereniging van Content Marketing bureaus, een Expert Center van ACC.

Vanaf dinsdag 3 mei tot vrijdag 24 juni kunnen alle Belgische communicatiebureaus en opdrachtgevers hun beste cases en campagnes indienen op www.bestofawards.be , waar ze per discipline een Entry-Kit vinden met alle benodigde informatie en de timing.