Nathalie Bruart wordt de nieuwe hoofdredactrice van Femmes d'Aujourd'hui

News / People

Op 1 juli 2024 heeft Roularta Media Group Nathalie Bruart benoemd tot nieuwe hoofdredactrice van Femmes d’Aujourd’hui. Het Franstalige vrouwenmagazine werd voordien geleid door Anne Daix, die aan het blad gedurende een tiental jaren haar volle energie en ervaring heeft gegeven.

Nathalie Bruart werkt al 23 jaar voor het magazine Femmes d’Aujourd’hui. Ze schrijft en coördineert de culinaire rubrieken en de culinaire specials Délices de Femmes d’Aujourd’hui, de Mini Délices en alle andere media (televisie, radio, webvideo's) met betrekking tot culinaire onderwerpen, in het team Foodlab. De afgelopen tien jaar werkte ze ook nauw samen met de hoofdredacteur van het magazine Femmes d’Aujourd’hui.

"Femmes d’Aujourd’hui is een geweldig magazine dat altijd met de tijd is meegegaan en waar m’n hart altijd al naar uit ging. Ik moet bekennen dat koken mijn passie is en dat ook zal blijven. Ik heb veel geluk gehad dat ik deze rubriek en de special Femmes Délices al die jaren heb mogen maken ... Vandaag, met het team en de wens om dicht bij onze lezeressen te blijven in hun dagelijks leven, ben ik trots en enthousiast om deze 'grande dame' naar haar multimediale toekomst te begeleiden. Er zijn nog zoveel uitdagingen aan te pakken, verhalen te vertellen, lezeressen te ontmoeten, vreugde te delen, recepten te creëren en ideeën te bedenken," reageert Bruart.

"Nathalie is de juiste vrouw op de juiste plek. Met haar talent, creativiteit, kennis van de lezeres en culinaire expertise, is zij de ideale hoofdredactrice voor Femmes d’Aujourd’hui. Onze lezeressen mogen met haar en met het team het allerbeste van Femmes d’Aujourd'hui verwachten," zegt Karen Hellemans, uitgever & algemeen hoofdredacteur Libelle/Femmes d’Aujourd’hui.