Nationaal aanbod Jobat en Références

Media / News

JobatJobat Media en Références bundelen hun krachten voor een gemeenschappelijk nationaal aanbod. De twee entiteiten behouden niettemin hun onafhankelijkheid. Vanaf juni 2017 zullen Jobat Media en Références bedrijven naar eigen zeggen de meest geschikte en efficiënte oplossing kunnen aanbieden voor rekrutering en employer branding met een nationaal bereik, zowel in print als online. Dit dankzij het feit dat ze deel uitmaken van twee grote mediagroepen Mediahuis en Rossel, die op hun beurt sterke nieuwsmerken zoals De Standaard of Le Soir in hun aanbod hebben.

Dit partnership zal geen enkele impact hebben op de onafhankelijkheid van Jobat Media en Références. Ze behouden allebei hun bestaande aanbod van producten en zullen hun positie in Vlaanderen, Brussel en Wallonië ook verder blijven uitbouwen en versterken. Opmerkelijk: vroeger werden Références en Vacature (van De Persgroep) vaak in én adem genoemd...

Références

Rekening houdend met de strategische uitdagingen op het vlak van nationale rekrutering en employer branding, zijn Jobat Media en Références bijzonder tevreden met dit akkoord. Het zal beide platformen toelaten om zich wederzijds te versterken met elkaars expertise, dynamiek en sterke resultaten. Mark Maldeghem, directeur Jobat Media: “Dit partnership is een schitterende opportuniteit om naast onze leiderspositie in Vlaanderen ook onze aanwezigheid in Franstalig België te versterken. Met het online rekruteringplatform Jobat.be en de samenwerking met les Editions de l’Avenir is Jobat Media al actief in Franstalig België. Het nieuwe aanbod biedt nu ook een oplossing voor klanten van Jobat Media die breder en op nationaal niveau willen communiceren. Ik ben dan ook heel tevreden met deze nieuwe samenwerking.”

En ook Hervé Lagache, business unit manager Références, is erg tevreden: “Gezien onze leidersposities op de Belgische markt en de complementariteit van het bereik van onze printmedia en online rekruteringsplatformen, is deze samenwerking voor ons vanzelfsprekend. In Jobat Media vinden we een sterke partner die onze ambitie deelt om klanten optimaal bij te staan bij hun behoefte aan communicatie rond rekrutering en employer branding. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit partnership zal bijdragen aan een nog betere service voor onze klanten.”