Nationale Loterij opent Lottery Shop in Oostende

Communication / News / Retail

Lottery Shop OostendeDeze week opent een nieuwe Lottery Shop de deuren in Oostende. Na Gent, Antwerpen en Luik is dit de vierde winkel van de Nationale Loterij. De nieuwe Lottery Shop vind je in het Feest- en Cultuurpaleis.
Met de Lottery Shops wil de Nationale Loterij rechtstreeks in contact komen met haar spelers en het comfortabeler maken voor winnaars van middelgrote winstbedragen, die hun winst in de Lottery Shops kunnen komen afhalen. De Lottery Shops zijn ook de ideale plek om de belangrijke maatschappelijke rol van de Nationale Loterij gepast onder de aandacht te brengen. De spelers zullen voortaan concreet kunnen kennismaken met alle goede doelen die zij rechtstreeks steunen telkens ze meespelen met een van de spelen van de Nationale Loterij.
Lottery Shop OostendeDaarnaast zal de Nationale Loterij haar Lottery Shops gebruiken als een « testomgeving » voor nieuwe producten. Kleinschalige proefprojecten in de Lottery Shops zullen helpen uitwijzen hoe het staat met de kwaliteit van nieuwe producten en of deze producten over het hele verkoopnetwerk van de Nationale Loterij kunnen worden verspreid wanneer de testresultaten gunstig blijken te zijn. De rechtstreekse dialoog met de bezoekers helpt om de nodige inzichten te verwerven en zo al de spelers te bedienen met diensten en producten. Ten slotte biedt de Nationale Loterij in de Lottery Shops, naast merchandising producten, ook haar eigen producten aanbieden.

  • Geen artikel