Nele Vanhecke en Faye Ben Hamoud versterken NedWorks

News / People

Met de komst van Nele Vanhecke en Faye Ben Hamoud brengt NedWorks extra expertise aan boord. Dit laat het digitaal bureau toe om zijn missie, het valoriseren van human capital, nog verder uit te dragen.

Nele Vanhecke is geen onbekende in de sector. Met een track record in sales en business development voor bedrijven zoals LOréal, Mediahuis, Roularta, Spott en iValue heeft ze een goed begrip waar de sector naartoe gaat en hoe zich dit vertaalt in de juiste skills en kennis. Daarnaast is ze voorzitster van de expert hub education bij BAM en weet ze als geen ander hoe belangrijk skills en opleiding zijn in digitalisering. Haar passie voor sales, opleiding en marketing brengt haar bij NedWorks, waar ze vanuit haar vertrouwde sector en expertise bedrijven en digitale talenten zal samenbrengen.

“Voor een markt in constante beweging is NedWorks voor mij het gedroomde bedrijf. Het relevant begeleiding van bedrijven met strategie, ressources, opleidingstrajecten en groei, voelt in tijden van digitale revolutie als the right way forward. Hoewel de lekkere koffie, toffe collega’s en schitterende locatie er ook iets mee te maken hebben,...” zegt Nele Vanhecke, industry business manager.

Met haar jarenlange ervaring in staffing en rekrutering is Faye Ben Hamoud er zich heel erg bewust van waarom de juiste persoon op de juiste plaats in de juiste rol zo belangrijk is. De match tussen cultuur, ambities en de juiste skills is de formule tot succes. “Ik kijk er naar uit om het NedWorks pad te bewandelen en opportuniteiten te creëren binnen een digitale wereld waarin continue beweging en groei merkbaar is,” besluit Faye Ben Hamoud, die er eveneens industry business manager wordt.