Nespresso on ice popt up in Brussel

Marketing / News

IMG_0343Het Brusselse Flageyplein is hot! Of beter gezegd: chill. Op 22 en 23 juni pootte Nespresso er namelijk een heuse Ice Bar neer. Op het lichtjes onderkoelde menu? Iced coffee natuurlijk. Terwijl je binnen even kon afkoelen bij -10 °C – ja, er waren dekentjes voorzien – en een verfrissende iced coffee, hing er op en rond de Ice Bar een zomerse beach sfeer. Inclusief loungezetels en strandcabine. PUB ging even langs en maakte enkele foto's.
IMG_0340 Grafisch ontwerper en illustratrice Salomé Gautier fungeerde als curator van dienst voor de Nespresso Ice Bar. Salomé – een opkomend talent uit Namen – creëerde een fris en speels universum rond de Nespresso Iced Coffee in haar typische illustratieve stijl die flirt met art deco, maar toch een zekere urban feel behoudt. IMG_0368Het resultaat? Een Ice Bar met een uitgepuurde look & feel die finesse en een hedendaagse vibe combineert. Kortom, een cool staaltje grafisch design dat niet misstond op het hippe Flageyplein.IMG_0341Om het iced coffee plaatje te vervolledigen deed Nespresso ook een beroep op Hannah Van Ongevalle, bartender en mede-eigenaar van cocktailbar The Pharmacy (Knokke) én koffiefan. De auteur van ‘Come Take A Sip With Me’ ontwikkelde voor de gelegenheid enkele (non-)alcoholische recepten die in de Ice Bar op de kaart zullen pronken. Van Ongevalle is een ware cocktailconnaisseur en werkt wel vaker met Nespresso-koffie als één van de hoofdingrediënten in haar creaties. “Verrassend, vernieuwend en trendy. Nespresso is een hip cocktailingrediënt waar prachtige combinaties mee kunnen gemaakt worden zonder de eigenheid van hun merk en de kwaliteit van de koffie aan de kant te schuiven!”, aldus Hannah Van Ongevalle.IMG_0363