Nespresso op de koffie bij Ogilvy & Social.Lab

Crea / News

nespressoOgilvy & Social.Lab gaat voor het perfect kopje koffie op kantoor met een vernieuwende B2B-campagne voor Nespresso BeLux. Met ‘Let The People Speak’ wil de koffieproducent bedrijven bewust maken van de impact van koffie op hun werknemers.

Waar wordt een werknemer gelukkig van op het werk? Teambuildings, opleidingen, extra lunchpauze of… een lekker kopje koffie? Creatieve ideeën uitwisselen, nieuwe samenwerkingen aangaan of innovatie stimuleren, het gebeurt allemaal over een intense Espresso of zijdezachte Cappuccino. Om die boodschap kracht bij de zetten, deed Nespresso BeLux beroep op de expertise van Ogilvy & Social.Lab voor de ontwikkeling van het concept, social media strategie en creatieve content van een campagne.preview

Het resultaat? Een B2B-campagne die bestaat uit drie fasen. In de eerste fase krijgen we een hero video te zien met de resultaten van de koffie-enquête, waarin Belgische werknemers één belangrijke vraag voorgeschoteld kregen: wat maakt jou gelukkig op het werk? In de tweede fase schetst Nespresso BeLux een beeld van de impact van koffie op de werkvloer. In de derde en laatste fase geeft Nespresso BeLux aan wat zijn expertise voor bedrijven kan betekenen. De ‘Let The People Speak’-campagne loopt tot eind november in België en Spanje op Facebook en LinkedIn. Daarnaast is er ook een website.

Credits:
Strategy: Jakub Hodbod
Media Strategy: Lauren Boniface, Sara Assi
Account Global: Ulrike Stolze, Marketa Soukupova
Account Local: Ulrike Stolze, Justine Van Rysselberghe
Creative: Kim Genkinger, Alex Williamson, Theo Barron
Production: Brigitte Baudine