New Balls Please viert 5 jaar events

Communication / Crea / News

New Balls Please Evenementenkantoor New Balls Please vierde onlangs haar vijfjarig bestaan. Een jubileum dat niet onopgemerkt voorbij kon gaan: het Gentse bedrijf vierde groots met meer dan honderd klanten in Quartier Papier in Zaventem. Een event met zichzelf als klant, dus...
New Balls Please In 2014 hielden zaakvoerders Michel Van Camp, Valérie de Coster en Stein Hoogstoel hun nieuwe zaak boven de doopvont. Na eerdere samenwerkingen bij onder andere Eventerprise en Guava besloot het drietal hun eigen evenementenkantoor op te richten. “De concurrentie was sterk aanwezig,” zegt Michel Van Camp, “maar omdat we alle drie een ruim netwerk hadden, begonnen we met een stabiele basis aan warme contacten. Zo boekte bijvoorbeeld Volvo, waar we in 2007 met drie een roadshow voor georganiseerd hadden, meteen een groot project.”
New Balls Please New Balls Please heeft de voorbije vijf jaar een opvallend parcours afgelegd. “Mond-tot-mondreclame zorgde op korte tijd voor een aanzienlijk aantal nieuwe klanten. Zo zijn wij in vijf jaar gegroeid naar een bedrijf van 15 personen in de top-5 van de evenementenbureaus in België,” klinkt het bij Van Camp.
GDL_7792Tijdens hun relatief korte bestaan heeft New Balls Please al zes awards op de kast staan, waaronder twee BEA World trofeeën. De vijfde verjaardag van New Balls Please luidde ook een nieuw tijdperk voor het bedrijf in: ze verhuisden naar een nieuw kantoor in de Gentse Voorhavenlaan en starten in 2019 met New Balls Please Brussel.
KKK_4692Tijd dus om, samen met hun klanten, deze periode in stijl te vieren. De genodigden werden tijdens de avond op een belevenisroute doorheen de locatie geleid, terwijl ze alle aspecten van de evenementen en services van New Balls Please konden ervaren: mooie performances, content- en designontwerp, lekker eten van niet minder dan vijf traiteurs en legendarische cocktails.