Neymar tekent bij PSG, Dantine bij Mediafield

Christoffer Dantine

News

Christoffer DantineMediafield is blij te mogen meedelen dat het een contract van onbepaalde duur getekend heeft met Christoffer Dantine. De jonge veertiger, die werkzaam was bij Euromobile en Air Terminal Publicity, maakt al meteen deel uit van de Mediafieldploeg voor trainingen achter gesloten deuren.

Mathieu France, coach van Mediafield: « Uit zijn testen blijkt dat Christoffer buitengewone capaciteiten heeft om afspraken vast te leggen met klanten. Hij is een echte ruwe diamant. Steeds positief ingesteld en heeft geen schijnwerpers nodig om gemotiveerd te zijn want hij speelt voor de volledige ploeg. Het is een eerste ideale aanwerving om onze “challenger” ploeg te vervolledigen en dit in het vooruitzicht van het komend seizoen waarin wij onze ambities duidelijk tonen».

Christoffer Dantine is blij met zijn nieuw team: « Niettegenstaande ik nu deel mag uitmaken van de Mediafieldploeg, vergeet ik natuurlijk bepaalde personen niet die mij opgeleid en bijgestaan hebben in het verleden. Hopelijk erkennen zij hun. Maar als zo’n kans als deze zich voordoet, mag men niet twijfelen. Ik ben zo trots op dit nummer 10, aangever. Ik ben ongeduldig om aan het publiek te laten zien dat ik deze post verdien. »