Nieuw merkverhaal en nieuwe attractie voor Adventure Valley Durbuy

Crea / News

Natuurliefhebbers en adrenalinejunkies kunnen hun hartje ophalen in Adventure Valley Durbuy. Deathriden in het bos, kajakken op de Ourthe, mountainbiken in de vallei, klimmen langs een via ferrata, ... En bij regenweer kunnen bezoekers het indoor avonturenpark induiken voor een potje lasergamen, bowling of fast tag. Het arsenaal aan spannende binnen- en buitenactiviteiten is het ontdekken meer dan waard. Om 50% meer bezoekers naar het avonturenpark te lokken, schreef communicatiepartner Hotel Hungaria een nieuw merkverhaal (met een nieuwe baseline) en een grootschalig marketingscenario uit. 

Oog in oog staan met monsterachtige dino’s, een halve kilometer door de lucht zweven of van een metershoge rots springen met de wilde, Ardense natuur als decor? Adventure Valley Durbuy is een wereld vol actie en avontuur waar groot en klein de hoofdrol in hun eigen avonturenfilm kunnen spelen. Dat idee gebruikte Hotel Hungaria als verhaallijn en als springplank voor de nieuwe baseline van Adventure Valley Durbuy: “En … actie!”   De nieuwe baseline is deze zomer overal te zien en te horen. Via radio, tv, billboards, display advertising en digitale communicatie vertelt een humoristische filmstem alle Belgen over de geweldige avonturen die families in het park kunnen beleven. Ook in de parkervaring worden bezoekers al vanop de parking ondergedompeld en uitgedaagd om de hoofdrol te spelen in alle spannende avonturen die mogelijk zijn in de wilde vallei van Adventure Park Durbuy.

Nieuw familieavontuur: Skinny en het Mysterieuze Ei. En … actie!

Wie de de hoofdrol wil spelen in een dinofilm, kan Skinny en het Mysterieuze Ei ontdekken. Dit nieuwe familieavontuur gaat over een wonderlijke dino die haar geliefde ei kwijtraakt in een maisdoolhof van 11 hectare groot. Aan kinderen en hun ouders om de superspannende zoektocht met live animaties tot een goed einde te brengen. Als beloning krijgen ze in het midden van het doolhof de nieuwste dinotelg van het park te zien: een 12 meter lange Allosaurus, een vleesetende dino die zo’n 150 miljoen jaar geleden op onze planeet rondliep.

Bekijk hier de televisiespot:
Bekijk hier de afgeleiden:

CREDITS

Klant: Adventure Valley Durbuy – Christelle Degroote, Willem Termote
Bureau: Hotel Hungaria
Creatief Directeur: Bout Holtof
Creatie: Eva De Jonckheere, Elisabeth Pyck, Paul Servaes, Michel De Schauwers, Alexandra Soille
Design: Hanne Beullens, An Gielens, Bernard Hermant
Motion Design: Frank Feijen
Strategie: Simon Kempeneers
Account team: Nele Witvrouwen, Anton Roef
Executive producer: Lena Pletinck
Radioproductie en mixing: Durbuy Music
Stemmencoach: Koen Brandt 
Montage en grading: Montagehuis Hotel Hungaria