Nieuw talent bij Wunderman Antwerp

News / People

wundermanSinds kort versterkt een nieuwe lichting wundermannen- en vrouwen het Wunderman Antwerp team. CEO’s Erwin Jansen en Giovanni Canini zijn blij vijf talenten te mogen ontvangen in verschillende afdelingen binnen Wunderman Antwerp.
CHARLOTTE FEREMANSHet Telenet team krijgt er opnieuw versterking bij. Charlotte Feremans gaat er aan de slag als Account Executive na een stageperiode van zeven maanden. De Brasschaatse behaalde een Master Organisatie & Management aan UA en rondde haar studies af met een postgraduaat aan de Belgian Advertising School.
HANNES PEIFFERSinds vorige maand worden gasten en klanten door Hannes Peiffer verwelkomd! Hij kan alvast in zijn nieuwe functie als Front Desk Receptionist gebruik maken van zijn uitgebreide talenkennis (zes talen) en zijn organisatorisch talent.
LAURA BEKAERTNa een stageperiode als Account Planner in New York, koos de Zottegemse Laura Bekaert voor een uitdagende job op Belgische bodem. Ze vervoegde zich begin oktober bij het Strategy team als Strategic Planner, waarbij ze klanten ondersteunt in hun strategisch proces.
VIRGINIE ROSSEELDe Brugse Virginie Rosseel versterkt sinds midden oktober het designteam als Junior Designer.
BEN HEYMANSOok het Social Media team krijgt er een paar extra handen bij: enter Ben Heymans. Hij maakte een volledige 180° in zijn carriére en landt nu als Social Media & Content Marketeer bij Wunderman Antwerp.