Nieuw volk bij Prophets

News / People

De zomermaanden rustig? Toch niet bij Prophets. In juli vonden alweer vier sympathieke collega’s de weg naar onze kantoren.

Dennis Snijders - strategy director

Na 4 jaar bij de verre buren van Wunderman Thompson – eerst als strategic business lead, daarna als strategy director – brengt Snijders heel wat ervaring mee rond brand, digital & customer experience. ‘t Schijnt trouwens dat zijn buren al langer zeer tevreden zijn. 

Joren Lauryssen – full stack developer

Nadat hij de voorbije jaren bij verschillende start-ups werkte, is Lauryssen sinds kort aan de slag als developer in de kantoren van Prophets in Antwerpen. Zijn buren reageren alvast opgelucht. Hij is namelijk ook een fervent drummer. Na de hele thuiswerkperiode kunnen die mensen ein-de-lijk eens genieten van een rustige zomer.  

Anne Jouan – front-end developer

Jouan komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar woont ondertussen al 11 jaar in België. Na enkele jaren als freelancer en bij bureaus vond ze haar nieuwe stek op de campus van Prophets in Brussel. Ook goed nieuws voor collega’s die al dan niet blind getrouwd in het huwelijksbootje stappen: als hobby maakt ze fotoreportages op trouwfeesten.

Mathilda Marchand – account executive

Pas van de schoolbanken en meteen een fijne job bij Prophets. Marchand doet het toch maar. Momenteel is ze al stevig aan het lobbyen voor een “office cat”. Topidee: wie z’n briefing niet op tijd af heeft, maakt de kattenbak schoon.