Nieuwe ceo voor Like a Virgin

Communication / News / People

kader_mathieu baart like a virgin_01Het Kortrijkse communicatiebureau Like a Virgin heeft een nieuwe ceo. De voormalige ceo Lieven Bonamie, die zich samen met Philip Cracco zal focussen op hun nieuw uitzendbedrijf JobFIXers, blijft naast aandeelhouder ook externe bestuurder om Mathieu Bayart en Like a Virgin verder te begeleiden, zo meldt het bureau. Lieven Bonamie blijft ook deel uitmaken van een Raad van Advies die kan worden geraadpleegd voor bepaalde marketing-uitdagingen.

Naast Bayart en Bonamie zijn er nog twee belangrijke sleutelfiguren vennoot: Sven Devolder en Birgen Filez. Voor de klanten zal er dus weinig veranderen, aangezien hun vertrouwd team verder hun dossier zal beheren. De missie van Like a Virgin zal ook niet onmiddellijk veranderen, zo zegt men: "Like a Virgin wil het meest gewaardeerde en performantste middel zijn om uw omzet te verhogen."
 
Voor Mathieu Bayart zaakvoerder werd van Like a Virgin, was hij actief in de internationale filmwereld als marketeer en producent. Hij dankt die sector voor de vele bruikbare ervaringen die hij er leerde en die zeker een aanvulling zullen zijn voor Like a Virgin.