Nieuwe countrymanagers InSites Consulting België en Frankrijk

News / People

Sophie Van Neck-with textSophie Van Neck, senior business director voor de FMCG-portefeuille bij InSites Consulting, wordt country manager voor België. Zij volgt Hakim Zemni op, die country manager wordt in Frankrijk. De hoofdzetel is de grootste en meest gevestigde markt van de onderzoeksgroep. Dit team ligt immers aan de basis van de Europese en wereldwijde groei, met de opening van kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland in de voorbije jaren. Sophie Van Neck zal het team aansturen dat verantwoordelijk is voor de toekomstige organische groei in België en Europa. "Ik streef voortdurend naar groei en ik heb er alle vertrouwen in dat deze ambitie perfect zal matchen met een van onze kerngroeimarkten," aldus Van Neck. "InSites Consulting verlegt voortdurend de grenzen van het marketingonderzoek. Het is een voorrecht om voortaan een grotere rol te kunnen spelen in de strategie en de internationale activiteiten van de organisatie."Hakim Zemni France
Hakim Zemni wordt dus de nieuwe country manager van InSites Consulting in Parijs, na zeven jaar aan de leiding te hebben gestaan van het Gentse kantoor. Hij maakt al meer dan tien jaar deel uit van het InSites Consulting-team en focust sterk op nieuwe media, entertainment, reclame, communicatie en branding. Sinds 2018 is Zemni ook lid van de strategische Partner Board van InSites Consulting. "Na vele succesvolle jaren als managing director van InSites Consulting België, waarbij het bedrijf jaar na jaar een flinke groei kende, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging", aldus Zemni. "Dankzij de overname van het creatieve crowdsourcingbureau eÿeka beschikken we over een sterk team op het terrein. Vanuit ons Belgische kantoor hebben we bovendien al een groot en trouw klantennetwerk uitgebouwd in Parijs. Ik wil onze groei in Frankrijk verder stimuleren, maar ik kijk vooral uit naar de samenwerking met de eÿeka crowdsourcingtak en de integratie ervan in ons reeds uitgebreide netwerk. We zijn vandaag al actief in acht landen op vier continenten, maar met de aanvullende diensten van eÿeka kunnen we onze klanten voortaan bijstaan om hun volgende grote idee nóg groter te maken. Bovendien heb ik mijn hart verloren aan Frankrijk en vind ik het dus helemaal niet erg om wat meer tijd door te brengen in de Lichtstad. Parijs is altijd een goed idee!"
Kristof De Wulf-with text
Beiden zullen vanaf 1 juli 2019 hun nieuwe rol op zich nemen. "In lijn met onze wereldwijde groeistrategie openden we onlangs ons achtste klantenkantoor in Parijs. Maar het volstaat uiteraard niet om alleen onze strategische voetafdruk te vergroten. We moeten ook de juiste mensen aan het roer hebben staan. Als managing director van ons Belgische kantoor heeft Hakim al getoond dat hij in staat is om onze business te laten groeien en verkoopteams te stimuleren. We twijfelen er niet aan dat deze nieuwe rol hem op het lijf is geschreven", aldus Kristof de Wulf, CEO en medeoprichter van InSites Consulting. "Het vertrek van Hakim laat natuurlijk wel een leegte achter in het Gentse kantoor. Sophie heeft met haar vooruitziende blik en strategische capaciteiten een mooi palmares opgebouwd in haar bijna twaalfjarige carrière bij ons bedrijf. Ze is de geknipte persoon om de lokale markt te helpen groeien in haar nieuwe rol als managing director en, sinds dit jaar, ook als medepartner".