Nieuwe gezichten bij Wunderman Thompson

Mijn PUB / News / People

Met de komst van enkele nieuwe collega’s is men bij Wunderman Thompson Antwerp naar eigen zeggen klaar om het najaar in te vliegen. En wie zijn wij om hen tegen te spreken? De aanwinsten op een rij:
De Destelbergense Jurgen Doom (31) is sinds midden augustus aan de slag als Service Delivery Manager. Hij staat in deze functie in voor het IT-management en support van beide kantoren, zowel Antwerpen als Brussel.

Jurgen Doom

Jurgen Doom


Na ervaringen in verscheidene posities, aan zowel agency- als adverteerderskant, landt de Brusselse Lise-Marie D’Hooghe (42) in Antwerpen. In haar functie als Strategic Planner zal ze marketing- en communicatiestrategieën uitwerken voor verscheidene klanten voor zowel het Antwerpse als Brusselse kantoor.
Lise-Marie D’Hooghe

Lise-Marie D’Hooghe


Sinds begin augustus is Leen Van Hoegaerden (24) uit Mechelen aan de slag als Marketing Service Desk Officer bij Microsoft. Leen buigt zich, samen met haar Nederlandse collega’s, over de lokalisatie van internationale marketing en communicatie, eventmanagement voor in-person en digitale evenementen en projectmanagement van verschillende marketing- en communicatieprojecten, allen op B2B niveau.
Leen Van Hoegaerden

Leen Van Hoegaerden