Nieuwe vennoot bij Marketing FiZZ

News / People

Bij Marketing FiZZ bouwt men aan de toekomst. Het full-service marketingbureau voor IT-bedrijven blijft groeien en krijgt extra backbone met nieuwe vennoot Liese Bols.

Heuglijk nieuws na een pittig coronajaar waarbij Marketing FiZZ het beste van zichzelf gaf om IT- en softwarebedrijven optimaal bij te staan op marketingvlak. Liese Bols mag zich voortaan vennoot noemen. Omdat de tijd rijp was. Bols was al sinds 2017 een toegewijd marketing consultant binnen het team, later werd ze creative director en vandaag voegt ze daar de rol van medevennoot aan toe. Klaar om de organisatie samen met oprichtster Sandra Beelaert een nieuw tijdperk in te loodsen.

“Liese bracht bij ons veel expertise en inzet binnen op het vlak van IT-strategie, marketing & automation. Ze timmert hard mee aan de weg, ze is een boost voor klanten en collega’s. We delen dezelfde visie rond Marketing As-A-Service en ik ben ervan overtuigd dat we als managementduo nog meer het verschil kunnen maken voor ons cliënteel. De kans om vennoot te worden is ook een teken van dankbaarheid voor haar excellente werk de voorbije jaren,” vertelt medevennoot Sandra Beelaert.

Een futureproof Marketing FiZZ

Het was Sandra die het Antwerpse marketingbureau in 2013 startte en met beide voeten op de grond gestaag deed groeien in de breedte en de diepte. Met branding, creatieve campagnes, inbound marketing, content, online marketing en ‘lots of fizz’ duwde ze ontelbare softwarestartups en gevestigde spelers richting succes, samen met haar inmiddels 7-koppige team.

Liese Bols mag voortaan mee de koers varen. Want twee vennoten en dubbel zoveel ideeën betekent nog meer continuïteit voor klant en medewerker, de ultieme garantie op proactief advies en vele stappen vooruit. “Ik zal mij verder blijven inzetten als creative director, daar blijf ik me smijten. Verder kijk ik er enorm naar uit om samen met Sandra de weg verder uit te stippelen voor een futureproof Marketing FiZZ. Onder het motto minder To-Do’s, meer Ta-Da’s gaan we voor complete marketingontzorging van ondernemers in onze niche,” besluit ze.