Nog enkele plaatsen voor Soniq

Agenda / Awards / Media / News

  • 13/02/2020 16:30
  • Event Lounge Generaal Wahislaan 16/F 1030 Schaarbeek

VIA, de Belgische Vereniging van de Audiovisuele Media, organiseertt op 13 februari SONIQ, een evenement dat helemaal in het teken staat van audio.

Vanaf 16.30 uur kan je terecht in de Event Lounge in Schaarbeek, waar men een uurtje later start met Soniq Talks en drie sprekers die ons zullen inwijden in de geheimen van auditieve merkpositionering. Cédric Engels (Sonhouse) legt uit wat de kracht van geluid is. Matt Hopper (Trisoniq) brengt een muzikant mee en demonstreert live wat de ingrediënten zijn van een geslaagde sonic branding. En Rose Baumont (Mastercard) legt uit hoe sound hun rebranding heeft aangevuld en versterkt.

Om 19 uur wordt de Soniq Award uitgereikt. Die zal gaan naar de inzending die volgens een professionele jury het best zijn merk auditief gedefiniëerd heeft. Het is de eerste keer dat VIA deze award uitreikt, met als doel goede voorbeelden van eigen bodem in de kijker te zetten.

Na dit officiële gedeelte is het tijd voor een aperitief, gevolgd door een walking dinner.

Om 21 uur is er nog een speciale attractie, met vier dj’s die in een ‘battle’, om ter best, brandtunes met hun muziek zullen mixen. De line-up: Dimitri Wouters (Qmusic), Daddy K (Contact), Black Mamba (StuBru) en DJND(NRJ). Na de battle gaan de Dj’s gewoon door! Het wordt dus een unieke combinatie van kennisverwerving, networking en fun, gebracht in een winterse après-ski sfeer.

SONIQ richt zich op professionals in de reclamesector en is gratis. PUB is mediapartner.

IK WIL ERBIJ ZIJN