Ogilvy Social.Lab en Milka LEO bezorgen studenten een easy break tijdens de blok

4schools / Crea / News

Milka LEO en Ogilvy Social.Lab hebben samen de nieuwe TikTok-campagne "Break the Silence" gelanceerd, die momenteel in volle gang is tot en met begin juni. Die nieuwe campagne is ontworpen om Belgische studenten te inspireren om een welverdiende pauze te nemen tijdens hun intensieve blokperiode en herdefinieert het concept van een ‘easy break’.

De strategie? Een samenwerking aangegaan met twee content creators die niet bang zijn om zich te laten opmerken. In de TikTok-video's herinneren Younes Idrissi en Jacques Delfosse studenten in openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel eraan dat het tijd is voor een pauze met de iconische LEO-roep. De reacties van studenten werden vastgelegd op camera.

@younesidrissi_

ADVERTENTIE: Hoe luid kan jij Leo roepen? 😅 Easy break voor studenten met #leo #blok

♬ original sound - Younes

De content creators delen vervolgens ook Milka LEO’s uit aan de verraste studenten, wat de boodschap moet versterken dat Milka LEO de perfecte partner in crime is voor een easy break. Het doel van de campagne is om de LEO-roep te verheffen tot een cultureel relevant symbool voor jonge Belgen en hen aan te moedigen om te kiezen voor een easy break tijdens hun studietijd. 

Credits:

Account: Ann Deneckere, Louise Lechat , Emma Denis

Creative: Laura Scott, Nicolas Maertens, Ophelie Blockmans

Strategy: Nurya Doorenbos, Victoria Van Wymeersch

Influence: Quentin Glodé, Miriam Burgos

PR: Quentin Glodé

Content creators: @younesidrissi_ & @jacquesdelfosse8

Client: Hester Terlouw-Baggerman & Dmitry Klochkov