Ogilvy Social.Lab en MSD België stimuleren HPV-bewustzijn

Crea / News

Ogilvy Social.Lab heeft in samenwerking met MSD België een initiatief gelanceerd dat gericht is op het bewustzijn verhogen rond het Humaan Papillomavirus (HPV).

​Dat initiatief loopt van mei tot augustus 2024 en maakt gebruik van de kracht van socialmedia-influencers om HPV-gerelateerde informatie naar een divers publiek te brengen. ​In een informele, podcastachtige omgeving gaan de influencers een open dialoog aan met gezondheidsdeskundigen Dr. Belkhir en Dr. Vergauwen om HPV te demystificeren. Een verscheidenheid aan boeiende content vormt de ruggengraat van de campagne, waaronder long-format video's en teasers voor sociale media.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Flo Windey (@flowindey)

 

Ogilvy Social.Lab werkte mee aan het vormgeven en uitvoeren van deze campagne, van het identificeren van de juiste influencers tot het managen van de gezondheidsdeskundigen, het produceren van audiovisueel materiaal en het toezicht houden op de uitrol van de campagne via sociale media.

​Deze HPV-sensibiliseringscampagne is een bewijs van de kracht van inclusieve, positieve en impactvolle communicatie bij het aanpakken van volksgezondheidskwesties.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door An-Katrien Casselman (@ankatrien)

 

Credits:

Account: Anissa Ouezekhti, Naomi Goossens, Amel Gaaloul

Creative: Willem Van den Hoof, Marine Queré, Clementine Bailly,

Strategy: Herve Paques, Emmanuel Van Den Brûle

Media: Leopold Lannoy, Martin Leten

Influence: Quentin Glodé, Douglas Scraeyen

PR: Quentin Glodé

Production: AIKON Producties

BV DOP: Viktor Toader