Ogilvy Social.Lab genomineerd voor Global Influencer Marketing Awards

Awards / News

Ogilvy Social.Lab gooit hoge ogen op de Global Influencer Marketing Awards, nadat het vier keer op de shortlist in verschillende categorieën is geplaatst. 

​De campagne voor Minute Maid Zero Sugar, #GiveUsNothing, bedacht door WPP Open X en Ogilvy Social.Lab Brussels, heeft een nominatie in de wacht gesleept in de categorie 'Best use of UGC'. "Deze erkenning onderstreept ons vermogen om op ingenieuze wijze gebruik te maken van user-generated content om engagement te stimuleren en merkloyaliteit te cultiveren," klinkt het.

In de categorie 'Best Creator Partnership LATAM' is de innovatieve Bubbaloo #BubbaTalks-campagne in Brazilië genomineerd. "Dit unieke initiatief toonde onze bekwaamheid in het aangaan van betekenisvolle partnerschappen met creators om boeiende content te genereren die echt aanslaat bij het publiek."

Daarnaast zijn ze bij het bureau ook verheugd met hun nominatie in de categorie 'Best B2B' voor de strategische CDW #SmallBusiness-campagne. "Deze erkenning bevestigt onze vaardigheid in het ontwerpen en uitvoeren van impactvolle B2B-marketingstrategieën die meetbare resultaten opleveren."

Deze nominaties worden vervolledigd door de campagne HSBC - Nobody Should feel Foreign, een samenwerking tussen Ogilvy UK en Ogilvy Social.Lab, op de shortlist in de categorie 'Best Travel & Lifestyle Campaign'. "Deze campagne illustreert ons vermogen om meeslepende verhalen te weven die grenzen overschrijden en een wereldwijd publiek aanspreken."

​De winnaars worden onthuld tijdens de awardshow op 18 juli in Londen.