Ogilvy Social.Lab last pauze in met You Matter Week

Communication / News

1OgilvyOgilvy Social.Lab lanceerde de ‘You Matter Week’. Een hele week lang organiseerde het bureau een reeks activiteiten die het welzijn van de werknemers centraal stellen, gaande van yogalessen tot leerrijke sofrologie-sessies. De ‘You Matter Week’ kadert in de intensieve inspanningen die het bedrijf doet om te investeren in het welzijn van haar werknemers.

Gedurende een hele week werden verschillende activiteiten georganiseerd rond 5 pijlers die het welzijn van de werknemers vooropstellen: ‘Move Better’, ‘Feel better’, ‘Eat Better’, ‘Think Better’ en ‘Take Good Care’.
4OgilvyMaandag stond in het teken van ‘Move Better’. Werknemers konden de hele dag deelnemen aan yogalessen, gericht op het verbeteren van de lichaamshouding en de focus. Want een hele dag achter een bureau zitten, dat kan niet goed zijn voor het lichaam.

Op dinsdag draaide alles rond ‘Feel Better’. Zo werden er AMMA massages georganiseerd om helemaal tot rust te komen. Deze traditionale massage uit China gebeurt al zittend en stimuleert de bloemdsomloop en vitaliseert de spieren.

OgilvyOm het lichaam opnieuw in balans te brengen en wat energie te geven, stonden er woensdag verschillende voedingsworkshops op het programma. Dit in het teken van de ‘Eat Better’-pijler. Tijdens deze workshops gaf een voedingsdeskundige heel wat tips voor een gezonde lunch, thuis en op de werkvloer. Daarnaast konden de werknemers ’s middags ook genieten van een huisbereide lunch, gemaakt met natuurlijke en lokale ingrediënten.

Wie al eens te maken krijgt met stressvolle situaties, kon zich donderdag inschrijven voor een leerrijke sofrologie-sessie. Binnen het kader van ‘Think Better’, helpt sofrologie om innerlijke stilte te vinden door middel van oefeningen die yoga- en zenmeditatie-technieken combineren.

3Ogilvy‘Taking good care’ is iets wat Ogilvy Social.Lab nauw aan het hart ligt en om de week in schoonheid af te sluiten, kregen werknemers de kans om zich te verdiepen in aromatherapie. Ze leerden er niet enkel hoe men bepaalde aromatische oliën moet gebruiken maar konden ook hun eigen “stress relief”-roller maken.

Naast al deze activiteiten hadden werknemers de hele week ook toegang tot de ‘Zen Room’, waar ze even op adem konden komen in een rustige omgeving. Zo konden ze loungen in een van de hangmatten of in de WAFF sofa, genieten van ASMR-relaxatie of ontspannen met de PSiO bril. Ten slotte konden ze ook nog smullen van smoothies dankzij de Smoothie Bike. Het concept bestond eruit om al trappend hun favoriete smoothie op tafel te toveren.