Ogilvy Social.Lab verwelkomt nieuw talent

News / People

Ogilvy Social.Lab verwelkomt nieuwe gezichten binnen diverse departementen. Naomi Goossens en Océane Finne sluiten zich aan bij het account team als junior account managers. Goossens brengt haar ervaring mee van TBWA en Hotel Hungaria, terwijl Finne een flinke dosis ervaring meeheeft van Big Smile Agency en Wunderman Thompson. Daarnaast treden Giulia Stoop en Abel Berkvens ook toe als junior account executives.

Amel Galoul, met meer dan 15 jaar ervaring in de communicatie/media/tv-productie-industrie, treedt in dienst bij Ogilvy Social.Lab als group account director en brengt een schat aan kennis van de industrie en leiderschap mee naar het team. Galoul vervoegt het team in Brussel maar kwam voordien ook vanuit het netwerk bij Ogilvy Tunesië waar ze aan de slag was als managing director.

In de rol van social content creator verwelkomt het bureau Zoe Magremanne en Femke Raeps. Magremanne, die eerder deel uitmaakte van het marketingteam van L'Oréal, en Raeps, net afgestudeerd aan de Thomas More Hogeschool, zijn allebei zeer enthousiast om hun creativiteit bij te dragen aan het social team van het agentschap.

De afdeling strategie is blij met de komst van Lavinia Arl als strategic planner. Met eerdere ervaring bij Ogilvy Consulting in New York brengt Arl een wereldwijd perspectief in het team.