OMConference eerste CO2-neutrale marketingevent in België?

Agenda / Marketing / News

  • 26/09/2022
  • Antwerpen

OMcollective en Utopia Events slaan de handen in elkaar om OMconference als eerste CO2-neutrale marketingevent in België op de kaart te zetten. Concreet: op 26 september gooit het Elisabeth Center in Antwerpen haar deuren open voor de vierde editie van OMconference, een jaarlijks marketingevent waarbij de marketingbeslissingsnemer ondergedompeld wordt in een bad vol inspirerende sprekers en waarbij hij ruimschoots de tijd krijgt om te netwerken met gelijkgestemden. Dit jaar is duurzame marketing hét hot topic. Een boeiend thema waar de marketing beslissingsnemer een belangrijke rol in speelt tegenover zijn/haar merk en de klanten. En OMconference walks the talk, want het wordt volgens de initiatiefnemers het eerste CO2-neutrale marketingevent in België. En dat met de deskundige begeleiding van Utopia Events uit Gent.

OMconference is een initiatief van digital marketing agency OMcollective uit Sint-Niklaas en 15 andere partners. Samen bundelen ze de krachten om hét event van het jaar op poten te zetten voor de marketing beslissingsnemer. Zonder partners, geen OMconference. Eén van de nieuwkomers is Utopia Events. Zij zijn een full-service evenementenbureau en expert in de totaalorganisatie van duurzame events die knallen. Dé ideale match en van onontbeerlijke meerwaarde voor de ‘Duurzame marketing’ editie van 2022. OMconference wil het duurzame verhaal niet enkel in het programma verwerken, maar ‘walks the talk’. Onder begeleiding van ‘The carbon-neutral event agency Utopia’, streeft OMconference ernaar zowel in de creatie, de aanloop naar als tijdens de eventdag, de CO2-uitstoot te vermijden of te beperken en waar mogelijk om zo klimaatneutraal mogelijk te zijn om zo het eerste CO2-neutraal marketingevent in België te worden. De uitstoot die niet kan vermeden worden, wordt gecompenseerd in een gecertificeerd klimaatproject in samenwerking met CO2logic.

De samenwerking beperkt zich niet enkel tot het OMconference event, maar ook elke partner binnen dit verhaal wordt mee gesensibiliseerd en er wordt bekeken waar hun kansen liggen om het (nog) beter te doen.

Waar en wanneer?

OMconference vindt plaats op maandag 26 september 2022 in het Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen en telt jaarlijks zo’n 1.100 aanwezigen. Tickets kan je al kopen vanaf 249 euro all in. Op het menu staan talks voor van onder meer futuroloog Rik Vera, neuromarketeer Reinout Van Zandycke, onderzoeker en auteur van ‘De Duurzame Belg’ Wim Vermeulen, Belofte van het Jaar Sarah Parent van Go Forest, boeiende cases van onder andere Too Good to Go, Colruyt Group, Decathlon, A.S.Adventure, O2O Bikes en nog zoveel meer. Meer info over het programma, de sprekers en de tickets: www.omconference.be