HET BEGINT ALLEMAAL MET EEN WELGEMEENDE “DIKKE MERCI” !

Op 20 oktober organiseerden we met een geëngageerd publiek de vijfde editie van de Orbit By Pub xp conferentie. We zullen, in de nabije toekomst, verslag uitbrengen van de inspirerende en duurzame Keynote - presentaties van onze sprekers via onze verschillende PUB kanalen... maar ja, in het heetst van de strijd vergeet je vaak dankjewel te zeggen. Met wie te beginnen? En wanneer? Dat is natuurlijk niet simpel.
Neem nu onze eerste editie van 2018, daarbij kregen we onmiddellijk de steun van Nicolas Lambert, de toenmalige directeur van Fairtrade, een organisatie die al 5 jaar aan onze zijde staat, dankjewel Nicolas. En dan is er vooral mijn #OrbitbyPubxp team ; een klein team dat net zoals Asterix, leeft op toverdrank; Laetitia, Astrid, Evy, Marine, Ikram, Wim, Bart... Bedankt.
Laten we ook de sprekers die geloven in de wereld van morgen niet vergeten. Een paar voorbeelden: 2018 Willem Sleurs van PAB Benelux (die Tony Chocolonely vertegenwoordigt), 2019 Catherine Berthillier van Shamengo, 2020 Anne-Clotilde Picot van Ikea, 2021 Jonathan Kubben (Mom I’m Fine ), en recentelijk 2022, Nele Van Malderen van La LorraineJonathan Hall van KantarFred Dorsimont van BehavenMorgane Frisque en Christophe Hanique van SEBAnne de Guigné van Le FigaroSana Sellami en Christophe Ghewy... Bedankt.
En dan zijn er nog onze trouwe partners: Nathalie Erdmanis en AG Insurance, die dit jaar de deuren opende van de AG CampusKim Beyns en Ngroup (Nostalgie, NRJ, Chérie) : bedankt voor uw steun.
Achter deze mensen, deze bedrijven, zitten vele krachten die onze edities hebben geholpen. Dank aan ; Patricia Van Schil van AG Campus Management, Alexandre ReticaErik Eklund Luana Vandepoele (studente IHECS), Barbara Cleys van ECSMarie-Anne Stevens van NielsenRoel Van Aelst van IO, de Erasmusstudenten van Thomas MoreJulie van Chez Mama, Thierry Magerman van Custom RegieSylvie Lilywhite van Studio TokyoSophie Pochet van IHECS, Augustin Ide van Fairtrade, Orelie Fallon van PuressentielRalf Van Raemdonck van BubkaFarida Lammari van Altavia-ActMiguel Aguza van Ngroup. .. En niet te vergeten Bram, Ludovic, Émilie, Gonda, Alain, Steven, Florine, Stéphane, Sophie, Femke, Annelien...
Het voelt goed om “dikke merci” aan iedereen te zeggen !

Philippe Warzée

Directeur éditorial/Directeur-uitgever @PUB Magazine