One Shoe voelt zich compleet bij Intracto Group

Communication / News

Het creatief digitaal bureau One Shoe treedt toe tot de Intracto Group. De overname stelt One Shoe in staat om zijn expertise in onder andere Drupal en Laravel op grotere schaal in te zetten. Samen met Intracto Group wil het 45-koppige team volwaardige full -service trajecten kunnen aanbieden aan zijn netwerk. Hetzij als end-to-end-partner in strategie, creatie, content, marketing en technologie, hetzij als specialist in een van de domeinen.

Behoefte aan steeds meer en bredere expertise groeit

Het team van One Shoe heeft expertise en ervaring in strategie, technologie en creatie. Als voornaamste technologieën leunt het op Drupal, Laravel, React, Vue.js en Prismic.

“De keuze voor Intracto Group geeft ons de kans om volop in te zetten op verdere groei. Toen we in oktober 2019 met elkaar in gesprek raakten, hadden we direct een klik en deelden we dezelfde passie voor de inhoud,” zegt Michel van Velde, oprichter en CEO van One Shoe. Bovendien bleek dat Intracto Group dezelfde bureaufilosofie heeft als die wij al 14 jaar uitdragen: geïntegreerd werken in combinatie met een brede waaier aan specialisaties. Met de toetreding tot Intracto Group creëren we een verdiepingsslag op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie.”

Floris Derksen, mede-oprichter en chief creative & digital officer, vult aan: “Het is een verschuiving die we steeds meer zien. Onze klanten willen diverse expertises, maar vinden het tegelijkertijd aangenaam om een vertrouwd aanspreekpunt te hebben. Het samenspel van de juiste technologie, User Experience en het gehele ecosysteem van marketing en communicatie wordt meer en meer een voorwaarde voor succes. Het moet werken. Feilloos. De klanten van onze klanten verwachten dat. En terecht. Daarom zijn we zo blij met deze stap. Wij brengen onze kennis van geïntegreerd werken in, en ons team komt in een ambitieuze en talentvolle club van meer dan 750 mensen terecht. Zo kunnen we klanten nog beter helpen om efficiënt impact te genereren!”

Nog meer inzetten op user experience en Drupal-development

De cases voor onder andere Kanker.nl, ING, DHL en Qlinker tonen aan dat One Shoe de ervaring van gebruikers hoog in het vaandel draagt. Het bureau slaagt er in om de noden van gebruikers om te zetten in tastbare oplossingen die de gebruiker ondersteunen in hun ‘jobs to be done’.

“Dat we de ambitie hadden om ook in Nederland nog verder te groeien, was ondertussen al duidelijk. Het team van One Shoe vergroot onder andere weer onze Drupal-expertise en maakt dat we nog meer dan ooit de grootste Drupal-partij van de Benelux vormen,” klinkt het bij Pieter Janssens, CEO van Intracto Group. “Met de komst van Michel van Velde in ons team hebben we bovendien iemand erbij die onder andere zetelt in de Raad van Bestuur van de Drupal Association en Dutch Laravel Foundation.”

Campusfilosofie ook naar Utrecht

Talent, kennisdeling en openheid staan centraal in de campusfilosofie van Intracto. Met aantrekkelijke campussen wil de groep een open huis bieden voor talent in strategie, creatie, content, marketing en technologie enerzijds en anderzijds de bereikbaarheid verhogen voor klanten. Met One Shoe versterkt Intracto zijn aanwezigheid in Utrecht, wat de groep meer dan ooit volwaardig op de kaart zet op de as Amsterdam-Utrecht-Eindhoven.