OnePlus "Exit" van Hamlet bekroond op 1.4 Festival

Awards / News

Hamlet en OnePlus hebben een Silver Award gewonnen voor hun film "Exit" op het 1.4 Festival in de UK. De productie, een regie van het Franse duo Julien & Quentin, kreeg de award in de categorie "Dance", maar overstijgt dit genre door een krachtig verhaal van persoonlijke vrijheid en creatieve expressie.

"Exit", een creatie van Julien & Quentin zelf en van muziek voorzien door Quentin, vertelt het verhaal van een jonge vrouw die de monotonie van een saai kantoorleven ontvlucht. De film is een ode aan zelfontdekking en de moed om conventies te doorbreken, verbeeld door een reeks van levendige scènes die de grenzen tussen de dagelijkse sleur en buitengewone momenten vervagen.

Over de erkenning zeggen Julien & Quentin: "Deze award is een prachtige erkenning van ons werk en de samenwerking met ons creatieve team en Marie Louise Hertog, wiens uitvoering als hoofdpersonage essentieel was voor het succes van de film."

Met zijn release in Europa en Azië blijft "Exit" een inspirerend voorbeeld van hoe film en technologie samen kunnen komen om krachtige verhalen te vertellen. De film nodigt kijkers uit om na te denken over hun eigen leven en de mogelijkheden om zelf de regie in handen te nemen.

Beeld (c) Hamlet