Onlyhumans breidt uit met Ludo Truyens en Simon De Volder

News / People

OnlyhumansDigitaal bureau Onlyhumans versterkt zijn creatief team met de ervaren concept copywriter Ludo Truyens en met jong videogeweld Simon De Volder. Als creatieve/concept copy brengt Ludo Truyens niet alleen strategieën tot leven, hij vertaalt ook met een kinderlijk gemak briefings en data naar creatieve ideeën. Hij startte zijn carrière als copywriter vijftien jaar geleden met de bronzen medaille op de CCB-copywriterswedstrijd en sleepte wat later De Standaard Solidariteitsprijs in de wacht. Sindsdien werkte hij voor tal van bureaus waaronder Vandekerckhove & Devos, SPITZ, RCA Group, Premedia en Next Issue.
Managing partner Philippe De Puydt licht toe: « Meer en meer bedrijven kiezen voor een social first benadering in plaats van het louter declineren van above-the-line-campagnes. Dat zorgt ervoor dat we onze creatieve afdeling zien groeien. Verder wordt video steeds belangrijker op social media, waardoor we voor onze klanten almaar meer video formats creëren. Zo brengen we hun merkverhalen tot leven. » En dat is meteen de reden dat Simon De Volder als nieuwe ‘human’ de videostudio versterkt. Op die manier geeft Onlyhumans audiovisuele expertise een prominente plek in huis en kan het bureau meer en sneller audiovisueel materiaal opleveren, van animaties en foto’s tot reportages.
Onlyhumans specialiseert in datagedreven marketing en creatieve storytelling. Het heeft vestigingen in Antwerpen en Gent en ontwikkelde al verschillende campagnes voor onder andere Oystershell, Telenet, Ferrero, Daikin, Renson, Stad Antwerpen, Tadaaz, Multipharma, Beobank, Artsen Zonder Grenzen en Bpost.