Onlyhumans creëert campagneconcept dat wérkt voor Adecco

Crea / News

Vroeger stond Adecco vooral bekend als een interimkantoor voor arbeiders, maar vandaag is het er voor iedereen die een job of werknemers zoekt. Met het campagneconcept ‘Adecco werkt voor iedereen’ zet Onlyhumans die nieuwe positionering extra in de verf.

Onlyhumans creëerde een koepelconcept dat de herpositionering van Adecco een smoel geeft. "‘Adecco werkt voor iedereen’ verwoordt heel helder waar het nieuwe Adecco voor staat. Het is een simpele boodschap, met verschillende betekenissen; Adecco zoekt voor z’n klanten niet zomaar een job, maar zorgt ervoor dat de combinatie wérkt. Er moet een match zijn tussen hun leven, dromen en ambities
enerzijds en hun job anderzijds. Adecco werkt voor jou. Op zoek gaan naar een job is bijna een fulltime job op zich. Bij Adecco doen gepassioneerde medewerkers dat werk voor jou. Adecco laat niemand in de kou staan. Van starters tot ervaren rotten en van lassers tot salesmanagers: iedereen kan terecht bij Adecco," klinkt het. 

‘Adecco werkt voor iedereen’ is een concept voor de lange termijn met eindeloze mogelijkheden. Onlyhumans zet het dan ook in voor heel verschillende doelgroepen en in uiteenlopende communicatie-uitingen, zoals raamstickers, affiches, visitekaartjes en nieuwsbrieven. Ook de volgende jaren zal het concept de rode draad vormen in alle dagelijkse communicatie.