Ook in de zomer kan je maar beter tegen een stootje met Actimel en Boondoggle

Crea / News

Actimel en Boondoggle Havas zorgen ervoor dat je deze zomer tegen een stootje kan. In de winter houden we ons immuunsysteem vaak beter in de gaten, maar ook in de zomer kan dit wel wat extra steun gebruiken. De examens succesvol doorkomen, lange dagen (én nachten) vol festivalfood en dansen tot de zon opkomt, quality time met je gezin tijdens een dagje strand,... Bij al die zomerse activiteiten is een sterk immuunsysteem je beste vriend. Dat is de kern van de speelse zomercampagne van Actimel en Boondoggle Havas.

"Met de lokale campagne ‘Je kan maar beter tegen een stootje’ hebben we de kernboodschap van Actimel zo cultureel mogelijk relevant gemaakt door in te spelen op zomerse thema’s waarbij je weerstand best een extra laagje dekking kan gebruiken," aldus Valerie Vleminckx van Boondoggle Havas.

De campagne maakt gebruik van slimme mediakanalen om de verschillende producten van Actimel, zoals de nieuwe bosvruchtensmaak, in de spotlight te zetten. Zo is er een vrolijke tramwrap voor de kusttram die je meeneemt naar een heerlijke stranddag. De station wrap in het station van Leuven bracht je tijdens Rock Werchter dan weer in de festivalstemming, en de kleurrijke mural in Antwerpen vangt de levendigheid van een zomer in ‘t Stad.

Via social media en DOOH in Vlaanderen en Wallonië worden diverse zomerse situaties zoals examens, festivals en vakanties gekoppeld aan de meest geschikte targeting en locaties.

"Bij Actimel geloven we dat een sterk immuunsysteem essentieel is om optimaal te genieten van alle zomerse avonturen. Samen met Boondoggle Havas en EssenceMediacom brachten we een nieuw creatief concept tot leven op zeer relevante plaatsen. Dat is impact gegarandeerd," aldus Jennifer Court van Danone.

Credits:

​Client team: Sofie Lambert, Alexis Antoine, Jennifer Court, Alexandra Illiashova
​Account team: Manou Geeroms, Carlota Schuermans, Valerie Vleminckx
​Strategy: Jazz Sanusi, Stijn Cox
​Concept: Thierry Verdoodt, Stephen Walckiers, Stéphane Daniel, Mathieu Cardon ​ ​
​Creative development & production: Lesley Dewilde, Dorien Bradt, Léa Bouissou, Stefaan De Vos, Karine Uytterhoeven
​Media: EssenceMediacom