Ook Transfer steunt Consortium 12-12 Oekraïne

Media / News

Transfer en verschillende themazenders steunen het Consortium 12–12 met een 30-seconden spot. Met deze actie roept The House of Thematics op tot donaties voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

De leden van Consortium 12-12 doen een gezamenlijke oproep om de slachtoffers van de crisis in Oekraïne te helpen. Het doel van deze gezamenlijke actie is het inzamelen van de nodige fondsen om humanitaire operaties te financieren in Oekraïne en in de omliggende buurlanden die te maken hebben met een sterke toestroom van vluchtelingen uit Oekraïne.

Transfer steunt deze campagne met een 30-seconden spot die op verschillende thematische zenders zal worden uitgezonden. Met deze actie roept The House of Thematics op tot donaties voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De spot zal te zien zijn op National Geographic, FOX, Kanaal Z, EclipsTV, Xite, Eleven Sports, Pro League, Cartoon Network, Studio 100, Ment en Sport 10. Deze focus op solidariteit zal vanaf donderdag 9 maart te zien zijn.


U vindt dit nieuws interessant en bent nog niet ingeschreven op PUBNews en PUB on Saturday? Klik hier, scroll naar beneden en laat uw gegevens achter...

U heeft nog geen full acces-abonnement op PUB? Klik dan hier en doe wat nodig is...