Opel personaliseert Insignia voor bedrijfsleiders

Communication / News

opelDe kleuren van bedrijfswagens (of salariswagens) kunnen deel uitmaken van de corporate communicatie van een bedrijf. Opel biedt kmo’s en zelfstandigen tegenwoordig bedrijfswagens aan in de exacte kleur van hun logo of branding. Op het 96ste Auto/Moto Salon van Brussel stelt de autofabrikant namelijk zijn Insignia Exclusive voor, waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te kiezen uit een onbeperkt aantal kleuren voor bedrijfswagens. De kleurexperten van Opel kunnen op basis van eender welke afbeelding een unieke lakkleur ontwikkelen.
Met de lancering van het Opel Exclusive-programma is Opel de eerste volumefabrikant die een oplossing biedt voor het kleurendilemma waar veel bedrijven mee worstelen. Het rood dat de fabrikant voorstelt, is misschien te donker, het blauw te licht en het groen te fel. Daarom moeten klanten soms toegevingen doen wanneer ze op zoek gaan naar een wagen die in lijn ligt met hun kleurenpalet. Met dit programma wil Opel haar niet-particuliere klanten de mogelijkheid bieden om een exclusieve wagen samen te stellen, helemaal naar eigen smaak én zonder toegevingen.
Klanten van Opel Exclusive kunnen hun nieuwe Opel Insignia reeds personaliseren met 15 vooraf gedefinieerde kleuren maar de mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Zij die verder willen gaan in de personalisatie, kunnen helemaal hun eigen kleur samenstellen. De technologie onderscheidt verschillende kleurtinten. Door middel van een selector kan u vervolgens de gewenste schakering selecteren en zo uw eigen persoonlijke Insignia creëren. Op die manier kan elke bedrijf de lakkleur van de wagens personaliseren naar de eigen branding.
Als onderdeel van het Exclusive-programma biedt Opel ook nieuwe digitale oplossingen aan. Op die manier kan je thuis (of op kantoor) ontdekken hoe uw wagen eruit zou zien. In de online digitale 4K-showroom kunnen geïnteresseerden hun voertuig in ultrahoge resolutie samenstellen op basis van een foto van eender welke afbeelding of logo.