Oproep aan creatieven: 'Voorkom WO3'

Crea / News

"Voorkom WO3", zo luidt de oproep én creatieve briefing van een groep Oekraïense creatieven aan creatieven over de hele wereld, ook die in Rusland die de oorlog niet steunen, om hun vaardigheden te gebruiken om Oekraïne te helpen in zijn oorlog tegen Rusland en "vrede en vrijheid te steunen".

"U kijkt naar de belangrijkste briefing ooit. Het doel is om de Derde Wereldoorlog te stoppen, die uitbreekt in Oekraïne. Je werk zal misschien Cannes niet winnen, maar het zal miljoenen levens helpen redden," zeggen de initiatiefnemers nog. En ook: "Dit is geen RFP. Geen competitie. Begin nu: Start campagnes en gebruik uw mediaplatformen. We hebben geen tijd om ideeën goed te keuren - alle ideeën zijn welkom. We hebben actie nodig.
Je kunt alle ideeën die je voor deze Briefing hebt ontwikkeld naar de Young Glory-wedstrijd sturen met de vermelding preventwww3. We zijn bereid om jullie van alle benodigde aanvullende informatie te voorzien. Jullie werk zal ons helpen deze oorlog te stoppen. Contact: preventww3inua@gmail.com."


U vindt dit nieuws interessant en bent nog niet ingeschreven op PUBNews en PUB on Saturday? Klik hier, scroll naar beneden en laat uw gegevens achter...

U heeft nog geen full acces-abonnement op PUB? Klik dan hier en doe wat nodig is...