Orange lanceert nieuwe mobiele applicatie

Media / News

Orange

Vandaag lanceert Orange een nieuwe mobiele applicatie waarmee klanten toegang krijgen tot extra functies, Orange TV BE. Daarmee kunnen klanten de TV decoder en hun opnames beheren, ook als ze niet thuis zijn. Ook de leukste tv-momenten kunnen gemakkelijk via de applicatie gedeeld worden op sociale media zoals Facebook, WhatsApp en Twitter. De app werkt op 3G/4G of wifi en is vanaf vandaag gratis te downloaden voor iOS in de App Store en voor Android in Google Play.

« Sinds de lancering van Orange Internet + TV in maart 2016 zijn we ons aanbod blijven uitbreiden door onze klanten toegang te geven tot een aantal themazenders zonder hen daar extra voor aan te rekenen », vertelt Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer bij Orange. « Wie betalende zenders wil zien, hoeft daarvoor niet extra te betalen bij Orange. Dat is onze filosofie. Ook volgend jaar zullen we ons aanbod verder uitbreiden. Verder werken we aan een functie om live tv te kijken via de Orange TV app. »

De afgelopen maanden voegde Orange verschillende populaire zenders toe aan zijn aanbod, zoals het optiepakket Eleven Sports dat bestaat uit de zenders Eleven en Eleven Sports om Orange-klanten die graag sport kijken te verrassen. Eleven is een voetbalzender die alle wedstrijden uit de beste Europese competities toont, terwijl Eleven Sports gewijd is aan internationale sporten. Daarnaast voegde Orange verschillende kinderzenders toe zoals Disney XD, Nickelodeon en andere themazenders zoals: Ushuaïa, National Geographic Wild HD, Fox, SyFy en Science & Vie. Maar ook NRJ Hits TV, ZES en Xite. Klanten kunnen op www.orange.be/tv zien welke zenders er in hun regio zijn bij gekomen.