Orange opent flagshipstore in Brussel

Media / News / Retail

orange

Op 14 maart opende Orange Belgium de deuren van zijn gloednieuwe flagshipstore aan de Louizalaan in Brussel. Het werd een feestelijk gebeuren voor 100 vipklanten die getrakteerd werden op een live optreden van zangeres Blanche (bekend van haar hit City Lights) en sensationele live art van grafittikunstenaar CAZN'. Op 15 maart opende de winkel voor het grote publiek.auto-3
Bij Cristina Zanchi, chief consumer officer van Orange Belgium, overheerst een gevoel van trots: "Deze flagshipstore kadert in de investeringen die Orange maakt in Brussel. De winkel onderstreept tevens de speciale campagne #UnlimitedBrussels, die we lanceren om de Brusselaars niet alleen te verrassen, maar om ook te luisteren naar hun behoeften en daarop in te spelen. Dat is precies wat onze 9 experten zullen doen in deze nieuwe store. Ze kunnen niet wachten om onze klanten te laten kennismaken met de onbeperkte mobiele en convergente abonnementen van Orange, zodat ze overal verbonden kunnen blijven en ten volle van Brussel kunnen genieten."
Orange Belgium heeft 137 Orange-shops. 10 daarvan zijn Smart Stores. Met zijn ruim 150 m² is deze nieuwe flagshipstore één van de grootste Orange-shops van het land. In speciale hoekjes zoals de Device Care Corner begeleiden de Orange-experten de klanten in al hun telecomavonturen, van het kopiëren van gegevens van een oude naar een nieuwe smartphone tot privélessen, seminaries rond mobiele veiligheid, programmeerlessen voor kinderen en veel meer. De deur staat ook open voor kleine ondernemingen en zelfstandigen: in het Orange Business Center vinden zij een antwoord op al hun vragen.
auto-5