Orange surft 4G op de Brusselse metro

Mortier MIVB STIB

Media / News

Mortier MIVB STIBDankzij de aanhoudende investeringen van Orange Belgium in zijn mobiele netwerk en een samenwerking met de MIVB-STIB kunnen klanten van Orange voortaan genieten van een continue, snelle en betrouwbare 4G-verbinding in het hele Brusselse metronetwerk. Voortaan kunnen alle klanten van Orange dus genieten van ultrasnel mobiel internet, niet alleen als ze op hun metro staan te wachten, maar ook in de metrotoestellen wanneer ze onderweg zijn.

« Onze klanten gebruiken steeds meer mobiel internet en willen dat ultrasnelle mobiele internet ook gebruiken wanneer ze onderweg zijn, » zegt Gabriel Flichy, chief technology officer bij Orange Belgium. « Door 4G in het hele Brusselse metrostelsel beschikbaar te maken, beantwoorden we aan hun behoeften als ze pendelen of gewoon gaan shoppen. Nu kunnen ze op hun GSM films bekijken, naar de radio luisteren of hun sociale media checken. Bij Orange investeren we daar waar onze klanten dat belangrijk vinden. »

Orange rolde 67 netwerkinstallaties uit om het complete Brusselse metrostelsel van 4G te voorzien en er werd specifiek geïnvesteerd om de 80.000 MB aan mobiel internet die dagelijks gebruikt wordt tijdens piekperioden aan te kunnen.