Orbit by PUB 2020: PUB zegt dank u wel!

Communication / News / Sustainability

Niet om onszelf te herhalen, maar 2020 heeft ons hier bij PUB helermaal bij verrassing genomen. Tussen de maatregelen van de overheid en de waarden die wij in het hart dragen en willen blijven uitstralen, is PUBtrots op de derde editie van Orbit by PUB, die door de actualiteit in slechts drie dagen tijd moest worden omgevormd tot een 100% digitaal evenement. Een ommekeer die vooraf niet helemaal onmogelijk werd geacht, maar uiteindelijk toch veel voeten in de aarde had.

PUB zegt dank u wel

Dank u voor uw loyaliteit tijdens deze week op het gebied van duurzaamheid en transparantie, voor het voege opstaan om onze ochtendsessies te volgen en voor uw aanwezigheid op onze livestream op donderdag 22 oktober, de dag waarop deze conferentieweek werd afgesloten.

Dank ook aan al onze sprekers die blijk gaven van professionaliteit en creativiteit! Met dank dus aan Wouter Boits, Krist Pauwels, Nicolas Lambert en Kim Beyns. En aan GregoryPouy voor zijn dagelijkse tips! Met dank ook aan Florence Coppenolle, Zehra Sayin, Ann De Bisschop, Nathalie Erdmanis en Anne-Clotilde Picot voor het in stijl afsluiten van Orbit by PUB 2020.

Dank ook aan iedereen die ons evenement heeft vermeld op sociale netwerken. En  MediaSpecs maakte er een mooi artikel over. En natuurlijk met dank aan onze partners The Oval Office, Fairtrade Belgium, AG Insurance, Engie, Ikea, NRJ Belgium en White Cinema. En natuurlijk dank aan presentator Jacques van den Biggelaar...

We zitten vol met ideeën voor 2021 en kijken er nu al naar uit om u volgend jaar de hand te schudden! Noteer alvast de datum: 21 oktober 2021…

In de tussentijd: blijf bij de les. Wij trakteren onze lezers binnenkort op een terugblik op Orbit by PUB 2020.

De verandering begint nu, zelfs digitaal.

Het team van PUB