Outbrain versterkt Benelux salesteam

News / People

Outbrain werft Ugur Elbasan aan als senior sales manager. Ze zal Outbrains portfolio van adverteerders en mediabureaus in de Benelux verder uitbreiden na een recordjaar in 2020.

“Ugurs werk in het verleden met Belgiës topuitgevers positioneert haar uniek in de markt dankzij haar diepe banden met de industrie,” merkt Magdalena Flick, managing director voor Benelux bij Outbrain, op. “Dit, in combinatie met haar brede sales ervaring maakt het mogelijk om Outbrain's momentum in de Benelux regio te versnellen.”

Ugur Elbasan, een bekende figuur in de Belgische reclame-industrie, begon haar carrière bij Produpress voor de site Immoweb.be voordat ze bij Rossel aan de slag ging, waar ze de digitale transformatie van het merk Vlan leidde. Met meer dan 18 jaar ervaring zal ze een leidende positie innemen binnen de Benelux sales operations om Outbrains adverteerder- en mediabureau-partnerships uit te breiden en te versterken.

Nick Kalse, head of sales voor de Benelux-regio bij Outbrain, bevestigt dat “Ugur een perfecte aanvulling is op ons snelgroeiende team en organisatie in de Benelux. Haar saleservaring bij La Libre Belgique, Paris Match en La Dernière Heure zal Outbrains positie in de markt versterken als een solide alternatief voor de walled gardens.”

“Ik ben trots om het Outbrain-team te versterken en kijk ernaar uit om Outbrain te helpen in hun missie om de meest betekenisvolle en betrouwbare online discovery feeds te creëren die een persoon, channel en marketeer met elkaar verbinden,” besluit Ugur Elbasan.