Outsource Communications opent deuren voor studenten

Communication / News

Outsource Communications Outsource Communications, een communicatiebureau voor tech-bedrijven, laat studenten in tweede zit bij hen op kantoor studeren. Door de vakantieperiode zijn er heel wat vrijstaande bureaus waar studenten aan kunnen studeren en aparte ruimtes waar ze luidop kunnen herhalen.

“Tijdens de vakantieperiodes staan veel van onze bureaus leeg. Dat is jammer, want we willen onze capaciteit zo volledig mogelijk benutten. Tegelijkertijd zijn er iedere zomer tal van studenten die een rustige studeerplek nodig hebben om de tweede zit te doorstaan. Door onze bureaus beschikbaar te stellen, knopen we beide noden aan elkaar. Via deze weg willen we studenten tevens vooruithelpen en motiveren,” zegt Katleen Peeters, managing director bij Outsource.
Outsource CommunicationsDe focus ligt in de eerste plaats op studenten die Communicatie of Marketing studeren, maar iedereen is welkom. “Elke student die steun heeft tijdens de vakantieperiode is welkom bij ons. Studenten Communicatie of Marketing kunnen echter net iets meer begeleiding verwachten. Onze collega's staan klaar om MarCom-gerelateerde vragen te beantwoorden en de studenten te tonen hoe het er in de praktijk aan toe gaat.”
Outsource Communications is gelegen in Wemmel, op een 15-tal minuten met het openbaar vervoer van hartje Brussel. De kantoren zijn geopend vanaf 8u30 tot 18u.