Overstromingen : S4M is solidair met België

Communication / News

 

Na de stortregens die verschillende regio's van Europa troffen, begint België zich geleidelijk aan te herstellen en te herbouwen wat verwoest is. In deze moeilijke tijden zijn de harten van de teams van drive-to-store platform S4M bij de slachtoffers en hun families, evenals bij alle anderen die getroffen zijn door deze natuurramp. S4M staat solidair met België en komt in actie voor de slachtoffers van deze overstromingen. De drive-to-store specialist wil de Belgische gemeenschap ondersteunen en slachtoffers van de ramp terug op de been helpen. Om dit te doen, besloot het bedrijf gebruik te maken van zijn technologie en advertenties in te zetten voor het goede doel. 

Adverteren leent zich niet alleen tot het verkopen van dingen, het is ook iets dat kan helpen in moeilijke tijden. Momenteel diffuseert S4M samen met het Belgische Rode Kruis een nationale reclamecampagne waarin wordt opgeroepen tot donaties. Deze campagne wordt gratis afgeleverd en combineert verschillende advertentieformaten om minstens 300.000 impressies te genereren en zo ook deel te nemen aan deze nationale golf van solidariteit. Er is een reële behoefte aan financiële steun om de humanitaire organisaties ter plaatse in staat te stellen snel en effectief te werken om levens te redden, mensen in veiligheid te brengen en te beginnen met het ruimen van puin. “Zoals de Belgische leuze zo mooi zegt: eendracht maakt macht. Als we allemaal solidair zijn, kunnen we de situatie een beetje makkelijker maken voor de mensen die nu voor de uitdaging staan ​​om hun leven weer op te bouwen. S4M is trots op deze samenwerking met het Rode Kruis en we hopen oprecht dat we een steentje kunnen bijdragen aan een heropbouw van het leven van de slachtoffers”, aldus Benjamin Sekkai, country manager Benelux bij S4M.

Mensen die financiële steun willen verlenen, kunnen dit rechtstreeks doen op de website van het Rode Kruisof door hun gift over te maken op rekeningnummer BE70 0000 0000 2525. Vrijwilligers van de psychosociale dienst van het Rode Kruis zijn ook te bereiken op het nummer 105 om mensen te helpen die deze traumatische gebeurtenis hebben doorgemaakt, zowel op materieel als op psychisch vlak. Het Rode Kruis blijft zijn actie opvoeren en heeft ook foodtrucks opgezet om te voorzien in de voedselbehoeftenvan slachtoffers in de gebieden Kinkempois, Angleur, Chênée, Trooz, La Brouck, Nessonveaux, Fraipont, Chaudfontaine, Vaux-sous-Chèvremont, Pepinster en Ensival.