Ovide Agency verwelkomt drie nieuwe collega’s in de Benelux

News / People

Ovide Agency heeft het eerste kwartaal van 2024 afgesloten met versterking voor het team in de Benelux. Het PR-bureau verwelkomt drie nieuwe collega’s. De uitbreiding van het team in Utrecht en Antwerpen volgt nadat Ovide enkele nieuwe accounts heeft toegevoegd aan het portfolio met onder andere Sonos, Bridgestone en de consumentenmerken van Bosch en Siemens (BSH). 

In Utrecht zijn Simon de Coninck en Benthe Slump van start gegaan. Simon de Coninck is als senior consultant begonnen bij Ovide na ruim 13 jaar ervaring aan klant- en bureauzijde. Zo was hij werkzaam binnen de corporate communicatieteams bij Tele2 en Florius en werkte hij als creatief strateeg bij onder andere Storyboard Amsterdam. Benthe Slump is als junior PR consultant begonnen bij Ovide Agency nadat ze eerst als medewerker communicatie en PR werkzaam was bij Veilig Thuis Groningen.

In Antwerpen heeft het team zich versterkt met de komst van Shreya Mehta. Voor haar start bij Ovide deed Shreya Mehta ervaring op bij Vogel Import Export en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Door de recente groei in België is Ovide in Antwerpen ook verhuisd naar een nieuw kantoor. Vanaf nu is het Benelux PR-bureau gevestigd in hartje Antwerpen in een voormalig klooster aan de Sint-Paulusplaats 19.

“Ons klantportfolio wordt steeds breder en sterker. De nieuwe opdrachtgevers en collega’s zijn een mooie bevestiging van onze groeiambities en positie in de Benelux. Met internationale opdrachtgevers en onze eigen specialisten laten we zien dat creativiteit en lef samengaan met een sterke doorlopende corporate PR-campagne,” zegt Dorien Cox, mede-oprichter van Ovide Agency in België.