Pascale Sioen nieuwe bestuurder Roularta Media Group

Media / News / People

De raad van bestuur van het beursgenoteerde Roularta Media Group heeft P-Company BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Pascale Sioen, gecoöpteerd als onafhankelijk bestuurder. Pascale Sioen vult hiermee het opengevallen bestuurdersmandaat van wijlen prof. dr. Caroline Pauwels in, die deze zomer vroegtijdig overleed.
 
Pascale Sioen (54) beantwoordt aan de onafhankelijkheidscriteria voorzien in de corporate governance code. Zij is ceo van de Chemicals-divisie van de Sioen Industries Groep, die basisgrondstoffen verwerkt tot hoogkwalitatieve halffabricaten voor tal van toepassingen. Zij is master in de Economie en volgde verschillende postuniversitaire opleidingen en stages in het buitenland. Pascale Sioen is uitvoerend bestuurder van Sioen Industries (sinds 1990) maar heeft ook aanzienlijke ervaring als bestuurder en manager in tal van andere ondernemingen in diverse sectoren. Daarnaast zorgt zij voor de begeleiding van een aantal veelbelovende startups.
 
De raad van bestuur is van oordeel dat mevrouw Pascale Sioen - gelet op haar jarenlange ervaring binnen de bedrijfswereld - met kennis van zaken zal kunnen bijdragen aan de beraadslaging en besluitvorming binnen  de raad van de bestuur van Roularta Media Group.