Patrick Clymans ruilt Duval Guillaume voor De Vloer

News / People

De VloerPatrick Clymans versterkt dit najaar het management van De Vloer als gloednieuwe business director. Patrick Clymans neemt 17 jaar reclame-ervaring mee, waarvan meer dan de helft werd opgedaan bij Duval Guillaume, waar hij de voorbije twee jaar het bureau leidde als managing director. “Ik heb enorm veel respect voor wat Koen, Johan en het hele team tot nu toe hebben opgebouwd," vertelt Patrick Clymans, "hoe ze from scratch een fris bureauverhaal schreven, is uniek in de sector. Ik kijk er dan ook naar uit om daar de volgende jaren mee aan te werken en De Vloer naar een verdieping hoger te tillen.”

De Vloer zocht meer dan een jaar naar de ideale persoon om mee aan de kar te trekken. “Zijn uitgebreide ervaring op nationale en internationale merken, in grote en kleine bureaustructuren maakte van Patrick de perfecte kandidaat," legt Johan Roelandt (creative director en partner) uit, "maar de unieke fit die we voelden met onze bureaucultuur en zijn enthousiasme waren de druppel.”

Patrick vervoegt zich bij het 15-koppige team van De Vloer in Antwerpen op 6 november. “Ik heb eigenlijk niets extra te vertellen," voegt Koen Van Deun (creative director en partner, en samen met Clymans en Roelandt op de foto die bij dit artikel hoort) daar toch nog toe," maar dit nieuws had nog een extra quote nodig om het wat meer body te geven. En dat lijkt me bij deze wel goed gelukt.”