Patrick Crasson directeur Devoteam Management Consulting

News / People

Patrick CrassonDevoteam heeft Patrick Crasson aangesteld als managing partner van Devoteam Management Consulting in België en Luxemburg. Devoteam Management Consulting is een nieuwe onderneming binnen de groep Devoteam. Ze begeleidt bedrijven van a tot z bij hun zakelijke transformaties. De focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, digitalisatie, meer innovatie en het zorgen voor een betere interactie met klanten.
Naast het strategische luik verzorgt Devoteam Management Consulting ook de connectie met Devoteam Technology Consulting. Die zorgt voor de technologieën achter de innovaties. Als partner van de CIO zorgt Devoteam ervoor dat de strategische bijdrage van IT toeneemt. Patrick Crasson: "Bedrijven hebben enorm geïnvesteerd om hun interne processen te verbeteren, nu willen we ze op een heel pragmatische en betaalbare manier competitiever maken. Dat doen we door hun innovatieve slagkracht te verhogen, hen vlotter te helpen omgaan met hun transformatie en change management, meer te doen met hun bedrijfsgegevens en veel gemakkelijker samen te werken buiten de grenzen van de eigen organisatie. Wie daarin slaagt, zit goed voor de toekomst."

Patrick Crasson heeft een ruime ervaring inzake innovatiebeleid en business transformation. Naast zijn managementervaring in grote dienstverlenende bedrijven, stond hij tussen 2006 en 2011 bij Sun en dan Oracle in voor strategisch business development. In 2012 werd hij managing partner bij BeAligned Luxemburg, een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijfsprocessen en IT beter op elkaar afstemt. Daarnaast is hij sinds 2012 managing partner bij het consultancybedrijf BeNovate, gespecialiseerd in advies voor innovatie en digitale transformatie. Uit dit professionele verleden brengt Patrick Crasson een uitgebreid netwerk van zo'n 250 jonge, innovatieve bedrijven mee. Dat kan de klanten van Devoteam helpen om hun zoektocht naar radicale vernieuwing te versnellen. Crasson heeft als opdracht om Devoteam Management Consulting de komende vier jaar te laten uitgroeien tot een entiteit met 50 experten.