Perform Day strijkt neer in Brussel

Agenda / Marketing / News

DynatraceOp 20 oktober organiseert het Amerikaanse softwarebedrijf Dynatrace in Living Tomorrow (Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde) ‘Perform Day Brussels’. Er komen twee Belgische klanten van Dynatrace spreken over hun ervaringen op het gebied van digital performance management, waarin Dynatrace wereldwijd marktleider is: Axa en de FOD Financiën. Met software voor digital performance management kunt u zien hoe beschikbaar en snel uw applicaties zijn bij de gebruikers ervan. Als er problemen zitten aan te komen, dan detecteert die software dat, zodat u ze kunt voorkomen.

In deze tijd van digitalisering zijn goed werkende en snelle applicaties volgens Dynatrace belangrijk bij de keuze van consumenten en voor het imago en de omzet van bedrijven. Als u online schoenen wilt kopen, bijvoorbeeld, dan gaat u die mogelijk bij een concurrerende website bestellen als de eerste webwinkel niet voldoende snel was.

Behalve de getuigenissen van Axa en de FOD Financiën zullen zes mensen met evenveel verschillende nationaliteiten van Dynatrace uiteenzettingen geven, waaronder de Belgische directeur van Dynatrace Benelux (Kristof Van den Bossche), de Europese topman Michael Allen, een expert van het ‘center of excellence’ van Dynatrace in Oostenrijk (Klaus Enzenhofer) en de marketingdirecteur voor Europa en Azië (Dave Anderson).

Het gaat om een technische aangelegenheid, maar met niet onbelangrijke zakelijke implicaties. U hoeft geen techneut te zijn om de uiteenzettingen te kunnen volgen, zo belooft Dynatrace.