PFL Group neemt Mojuice over en is klaar voor toekomst

Communication / News

PFL Group is al 24 jaar actief in de audiovisuele sector en biedt technische ondersteuning voor meetings en events (live, hybride & online), alsook video- en creatieve oplossingen. Bovendien leveren en plaatsen zij vaste installaties voor boardrooms en polyvalente zalen. Door de sterke groei in hun veelzijdig aanbod verdubbelt het bedrijf het bedrijfspand in Beerse met plaats voor een grote professionele tv- & opnamestudio, gloednieuwe montageruimtes, innovatieve vergaderfaciliteiten, opleidingslokalen en extra opslagruimte (zie foto boven). De tv- & opnamestudio zal hun paradepaardje worden, want deze voldoet aan alle huidige normen. Sinds de recente ingebruikname zijn in deze fonkelnieuwe studio alvast enkele veelbelovende bedrijfsfilms alsook een tv-programma opgenomen.

tv- & opnamestudio bij PFL GROUP te Beerse

Daarnaast neemt PFL Group het Leuvense bedrijf MoJuice over.  Dit interactief productiehuis is al jaren gespecialiseerd in het creëren van spraakmakende content, vooral tv-gericht, én hoogtechnologische projecten met vernieuwende AR- & VR-toepassingen voor events, reclamebureaus en ondernemingen. MoJuice werd in 2005 opgericht door Stefan Uytterhoeven en Geert Geuten met als primaire focus de realisatie van ‘rich media’ producties voor de entertainmentindustrie. Gaandeweg werden deze diensten steeds vaker geleverd voor bedrijven uit de communicatiesector, zoals reclamebureaus, evenementenkantoren en collega-productiehuizen. MoJuice telt momenteel 15 medewerkers. Om een creatief gepast antwoord te formuleren op de zoveelste saaie videocall bouwden zij een eigen betrouwbaar en interactief streamingplatform, Wavely. Het werd een sterk visueel én communicatief interactief platform dat het DNA van MoJuice ademt. Als vaste partner van de BEA (Benelux Event Awards) verzorgt MoJuice al 10 jaar de visualisatie, operating en showregie van deze prestigieuze award-show. Bij de laatste editie, een speciale dubbeleditiedie op 1 december 2021 in de Nekkerhal te Mechelen, staken PFL en Mojuice graag de koppen bij elkaar. Alle presentaties, gelijktijdig gebracht in twee ruimtes, werden in beeld gebracht door PFL en gestreamd op het Wavely-van MoJuice.

Geert Geuten (MoJuice), Lucien Smolders (PFL), Dominic De Gruyter (PFL) & Stefan Uytterhoeven (MoJuice) bij de ondertekening van hun contract.