PHNX Awards lanceren Grand Prix for Peace

Awards / News

De AdForum PHNX Awards zijn open voor inzendingen - met hun gebruikelijke gevarieerde jury en een dwingend nieuw thema: vrede. In 2020, diep in het hart van de lockdown, lanceerde AdForum de PHNX Awards. Niet zozeer een wedstrijd als wel een viering van de veerkracht van creativiteit. Een wedstrijd waarbij iedereen kon oordelen - niet alleen creatieven, maar ook planners, managers, klanten, PR's, marketeers, consultants... in feite iedereen die deel uitmaakt van deze bruisende industrie.

De PHNX Awards worden nu voor het vierde jaar uitgereikt. Inschrijven kan tot 1 april en de shortlist wordt op 17 april bekendgemaakt. Een online ceremonie vindt plaats op 16 mei. Ook dit jaar is de wedstrijd in eerste instantie gratis! Er wordt enkel een vergoeding van 180 euro gevraagd voor cases die de shortlist halen.

PHNX gaat altijd al over vriendschap en harmonie. Maar dit jaar gaat het ook over iets anders: vrede. Iets waar we allemaal naar verlangen, maar wat op dit moment ongrijpbaar lijkt. Daarom is er dit jaar een nieuwe prijs: Creativity for Peace. Campagnes tegen haat. Campagnes tegen vooroordelen. Campagnes tegen oorlog. Deze komen allemaal in aanmerking voor de prijs. Natuurlijk wordt ook het meest inspirerende werk in de traditionele categorieën beloond.

Vorig jaar hebben bijna 1000 creatieven, marketeers, journalisten en consultants werk van over de hele wereld beoordeeld. De jury van dit jaar belooft even spectaculair te zijn. De PHNX Awards zijn op zoek naar juryleden en inzenders. Om mee te vieren, zie de links hieronder. En zoals iemand ooit zei: give peace a chance!

Zie ook https://www.adforum.com/torch/phnx-2023/about