Plopsa Theater wordt Proximus Theater

Communication / Media / News

proximus theaterHet Plopsa Theater in De Panne krijgt een nieuwe naam. Vanaf vrijdag 11 oktober zal de theaterzaal, die zich in hartje Plopsaland De Panne bevindt, als Proximus Theater door het leven gaan.

“Enerzijds geven we met deze verandering het theater een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden. Daarnaast is Proximus ook een vaste waarde op de festival- en concertkalender, we spreken dus dezelfde doelgroep aan,” verklaart Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “Anderzijds linken we onze eigen parkshows, die zich binnen de openingsuren afspelen, rechtstreeks aan Proximus, die Studio 100 TV in haar aanbod heeft. Daarop kunnen kijkers de captaties van elke show bekijken.”

“Dankzij de naamsverandering kunnen we ons partnership nog meer in de verf zetten. Vandaag organiseren we reeds enkele klantendagen en bieden we wifi en oplaadmogelijkheden voor de gsm in de belangrijkste restaurants in Plopsaland De Panne,” stelt Stijn Willockx, Head of Sponsoring & Events bij Proximus. “Met het ‘Proximus Theater’ willen we de Proximus klanten extra beleving bieden. Via het nieuwe getrouwheidsplatform Enjoy! zullen er regelmatig tickets te winnen zijn of kan je van exclusieve voordelen genieten voor de shows in het theater. Het brede aanbod van shows zal ook voor een verrijking van de entertainment content betekenen op Pickx, de contentdienst van Proximus. Daar zal naast de Studio 100 shows, ook aandacht gegeven worden aan de extra programmatie.”