Probleempje rond duurzaamheid? Snel bellen!

News / Sustainability

Zes op de tien duurzame claims die Europese bedrijven maken zijn niet onderbouwd of becijferd. Geen wonder dat 93% van de Belgen zeggen niets te geloven van wat bedrijven vertellen over duurzaamheid. Een reden te meer dus om Orbit by PUB bij te wonen, meer bepaald de rondetafelgesprekken van 18, 19 en 20 oktober en de live conferentie op donderdag 21 oktober (in de namiddag). U hoort er meerdere, complementaire stemmen wat mag (niet- mogelijk is op het vlak van duurzaamheid en communicatie.

Ook elders in de sector beweegt wat. De nieuwe dienst Sustainability Line van UBA Belgium helpt de leden van de adverteerdersvereniging om duidelijk, eerlijk en correct te communiceren rond duurzaamheidsstrategieën. UBA Belgium werkt hiervoor samen met Bubka (bubka.be), een adviesbureau met een grote expertise in duurzaamheid.

UBA-leden kunnen gratis een beroep doen op de dienst Sustainability Line voor eerstelijnsadvies. Wim Vermeulen, sustainability expert bij Bubka (en gast op Orbit by PUB op dinsdag 19 oktober!), koppelt persoonlijk terug binnen de 48 uur...

Foto Senad Palic