Promoties bij Lewis Belgium

News / People

Lewis 2019Neen, er is geen last-minute uitverkoop van PR & communicatie services bij Lewis, maar deze maand waren er wel een aantal promoties. Eind juli sloot Lewis het fiscale jaar af en dankzij de mooie resultaten die het team in België wist neer te zetten zijn een aantal verschuivingen in het managementteam op til.
Na de groeispurt in het fiscale jaar 2018 werd dit in 2019 geconsolideerd dankzij de inspanningen van het team. Jeroen Rigole, general manager België bij Lewis: “Ik ben ongelofelijk trots op het team. We dachten dat de groei in het fiscale jaar 2018 moeilijk te evenaren zou zijn maar het tegendeel werd bewezen. De strategische beslissing om in september 2018 een kantoor te openen in Brussel werpt zijn vruchten af en we mochten heel wat mooie namen aan onze klantenportefeuille toevoegen. We kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar het nieuwe fiscale jaar.”

Delphine De Pauw  & Jeroen Rigole

Delphine De Pauw & Jeroen Rigole


Dankzij de mooie resultaten veranderde er het één en ander in het managementteam. Jeroen Rigole, die Lewis in 2018 versterkte na internationale comms rollen bij Samsung en Goodyear, is nu Vice President België en Frankrijk. Naast de Belgische markt zal hij ook de Franse markt overzien vanuit het kantoor in Parijs. Delphine De Pauw wist het kantoor in Brussel het afgelopen jaar succesvol uit te bouwen en is vanaf heden dan ook head of Lewis Brussels. Sara Thys wordt head of Lewis Antwerp. Sara Thys slaagde erin om het kantoor in Antwerpen te diversifiëren door het opzetten van een sterke digitale poot en het binnenhalen van klanten uit nieuwe industrietakken.
Sara Thys

Sara Thys