{Provided by MediaSpecs} The Bulletin wordt onafhankelijke uitgever

Media / News

Het oudste Engelstalige tijdschrift van België, The Bulletin, is na de overname door de nieuwe eigenaar Bulletin Media SRL een onafhankelijke uitgever geworden.

– News provided by Mediaspecs

Het moederbedrijf van The Bulletin, Ackroyd Publications, was sinds 2007 in handen van de Belgische mediagroep Mediahuis. Bulletin Media SRL wordt geleid door de vorige hoofdredactrice van het tijdschrift, Sarah Crew, die de rol van uitgever-redacteur op zich neemt.

“Het is met enorme trots dat ik het roer overneem van het tijdschrift dat door de jaren heen door zoveel getalenteerde en toegewijde journalisten is geleid. Nu we aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen, ben ik dankbaar voor de voortdurende steun van de leden van de Bulletin-familie,” aldus Sarah Crew.

Nu het merk zijn 60-jarige jubileum viert, zal de online krant zijn rol als gemeenschapsgerichte bron van nieuws en informatie versterken.

“Hoewel het medialandschap drastisch is geëvolueerd, is de behoefte aan toegankelijke en relevante informatie binnen de internationale gemeenschap waarschijnlijk nog nooit zo groot geweest,” zegt Sarah Crew.

Het tijdschrift, dat Monique Ackroyd in 1962 oprichtte als een acht pagina’s tellende nieuwsbrief met een oplage van slechts 500 exemplaren, is een vertrouwde stem binnen de groeiende en steeds veranderende internationale gemeenschap van België. Ackroyd schreef in de eerste editie van haar tijdschrift: “Van nu af aan hebben niet-Belgische, Engels sprekende inwoners een eigen stem.”